Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
625 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
On pewnie koło Torp mieszka
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
invisible0-01-1-1-0
(invisible0-01-1-1-0)
Wiking
Co byscie nie napisali i co byscie nie mysleli o tej sytuacji rzad i Ryanair ma to gleboko w dupie nikogo nie bedzie obchodzilo gdzie kto musi albo chce leciec . Jezeli tak zdecyduja to tak bedzie . Jezeli chodzi o Ryanair to maja tyle tysiecy innych polaczen ze loty do Oslo Rygge maja gdzies poprostu chodzi o ekonomie i finanse . Niby 88 NOK smieszna kwota , ale w przypadku tej oplaty i skali w jakiej miala by zaistniec to kolosalne sumy dla przewoznika wcale sie jemu nie dziwie.Aczkolwiek patrzac na to z drugiej strony to czy 88 NOK dodatkowej oplaty cos zmieni ? co kupia za to swieze powietrze , moze mniej w nim raptem wystapi CO 2 TOTALNE BREDNIE a niby czemu oplata ma sie nie tyczyc dziecka do 2 lat ??? A no tak przeciez dziecko do 2 lat nie oddycha powietrzem wiec i tym samym nie musi placic . To poprostu kolejne PRANIE MOZGÓW dla durnego narodu . Ludzie nie badzcie kretynsko durnymi nie chodzi tu o zadna ochrone srodowiska tylko poprostu o kolejny miliardowy biznes . Akurat w tym przypadku Ryanair nie chce dac sie w ciagnac w kolejne wyłudzenie szmalu PROSTE JAK KONSTRUKCJA CEPA
Zgłoś wpis
Oceń wpis:7  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
bogaty kraj to loty do Norwegii powinny być całkiem za darmo
wstydzili by się
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
invisible0-01-1-1-0 napisał:
Niby 88 NOK smieszna kwota , ale w przypadku tej oplaty i skali w jakiej miala by zaistniec to kolosalne sumy dla przewoznika wcale sie jemu nie dziwie
Jakie koszty dla przewoznika? Przeciez to nie przewoznik ma placic te 88 NOK a ty.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:4  
Odpowiedz   Cytuj
197 Postów
XXX moja sprawa
(kamilio)
Stały Bywalec
A ja nie rozumiem placzow ... Ja zwrotu za nic nie mam a tez ma rodzine w PL i chcialbym odwiedzac ale mnie skat za bilety nie odda. Pendlerkow mi nie szkoda oni maja zwrot za przeloty i kilometry wiec powinni wogole dobel placic ...
Szkoda mi tylko takich rodzin co 2 razy w roku leca o PL i maja daleko na lotnisko bo zaplaca wiecej - reszta to powinna doplacac 188,- bo zwrot to nie 14 wyplata tylko zwrot kosztow ktore gdzies trzeba ponisc choc nie wiem z kjakiej paki z mojej kasy to ma byc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok